Bedrijfsontruiming

Ontruimen van een bedrijf

Een bedrijfsontruiming is vaak het gevolg van een faillissement. Als de bedrijfsvoering stopt en het pand niet meer wordt gebruikt is er verhoogd risico op inbraak en diefstal van waardevolle boedel zoals bureau’s, computers of gereedschappen. Het is van het grootste belang het gebouw zo snel mogelijk te ontruimen.

Bezemschoon opleveren

Bezemschoon opleveren, wat is dat? Dit betekent dat een pand schoon en klaar voor nieuwe bedrijfsvoering wordt overgedragen aan een huurbaas of verkopende makelaar.

Herstel werkzaamheden

Wij voeren, als professioneel ontruimer, ook lichte herstelwerkzaamheden voor u uit. Denk hierbij aan het vullen van gaten in wanden, afdoppen van electra, licht verfwerk etc. Indien er groter herstelwerk nodig is, zoals het verwijderen van een tussenwand of metselwerk, schakelen wij een van onze partners in uw regio in om dit zo efficient mogelijk te laten verlopen.

Eén aanspreekpunt

Het grote voordeel van samenwerken met een professionele ontruimer is dat u één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden. Wij houden contact met alle instanties zodat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Diensten

Woningontruiming

Bedrijfsontruiming

Seniorenverhuizing

Vraag een offerte aan.

Zeer tevreden met de verhuizing van onze ouders naar hun nieuwe seniorenwoning.

P. van der Meer

Prima service en communicatie. Alles tot in de puntjes geregeld. Dank team van BLOM!

Saskia Goedegebuure

Alle werkzaamheden volgens afspraak correct uitgevoerd.

G ten Hag - de Leeuw